01.01.2020

BIBUS купує контрольний пакет акцій S + D Spezialstahl GmbH

BIBUSHOLDINGAG, 70-річна, керована власниками, швейцарська та міжнародно-орієнтована торгово-сервісна компанія, з 1 липня 2017 року приєднала до себе S + DSpezialstahlGmbH з головним офісом в Стеллі під Гамбургом.

S + DSpezialstahlGmbH, заснована в 1997 році, володіє широкою мережею складських приміщень з такими матеріалами як титан і титанові сплави, нікель і сплави на основі нікелю, а також спеціальні нержавіючі сталі для застосування в промисловості, в тому числі в авіаційній, автомобільній, медичній і хімічній. Компанія має великі послуги сервісного центру, в яких працюють 35 осіб в Німеччині, Франції, Італії, Чехії, а також у Великобританії. Компанію очолюють OlafSchenk, засновник і партнер і UweFriebertshäuser, Керуючий директор.

Група компаній BIBUS METALS, що входить до складу BIBUS HOLDING AG, з дочірніми компаніями в Швейцарії, Німеччині, Франції, Великобританії, Польщі, Росії, Україні, Чехії, Угорщини, Румунії та Китаї розширила свої можливості з S + D Spezialstahl GmbH. З спільними програмами, клієнтами і відносинами з постачальниками компанії дуже збігаються. Керівництво обох компаній переконане в тому, що завдяки дуже близьким стосункам буде створено значну перевагу для клієнтів.

контакт:     Christian Bibus
BIBUS HOLDING AG
Allmendstrasse 26
CH-8320 Fehraltorf
Email: cb@bibus.ch
www.bibus-holding.ch